RC Tábor- 2nd E-power rally

04.04.2010 19:42

 Dnes se od 9:00 jel druhý závod započítávaný do Táborského šampionátu a to v známé lokalitě v Havlíčkově Brodě.

Od rána na nás svítilo slunce a bylo teplo a toto počasí vydrželo až do konce závodu, který skončil předčasně po 8.RZ z důvodu hustého deště, který ustal až při cestě do naší základny v Praze.

 

Pro náš tým byl tento závod triumfální, neboť se ani jednou za celý den neporouchalo nic, kromě uvolněného senzorového kabelu v reglu, což se ale v klidu vyřešilo ještě před startem do RZ. Bohužel se opět na start postavil pouze jeden člen našeho týmu (Pavel), protože se nepodařilo sehnat těsnící kroužky do tlumičů pro druhý závodní vůz. Jediné, co bylo zvoleno špatně, bylo obutí jezdce, které bylo příliš malé, tudíž mě pěkně bolely nohy! Naštěstí pro mne závod skončil dříve, jinak bych asi nevydržel do konce.

Tento závod byl díky délce jednotlivých "erzet", která dosahovala délky až přes kilometr, velice náročný, jak na techniku (která to vydržela), tak na fyzickou připravenost jezdců (což už bylo horší).

 

Našemu týmu se zde povedlo odzkoušet a předvést náš servisní vůz Tatra Terno, který se na závodních tratích celkem osvědčil.

Výsledek pro tým:  fungující technika vs technické problémy=   1:0 

v celkovém pořadí se Pavel umístil na 21.místě.

 

Tímto chceme poděkovat pořadatelům 2nd E-Power rally za krásně připravené tratě a těšíme se na další pěkné závody!

Foto a video zde a zde.