rca-ck: PGD 6.RC Rally Tropic

15.08.2010 12:46

Tento víkend se jela velice zajímavá soutěž a tou byl první dvoudenní podnik v Krumlovském šampionátě, který se jel u skladu truhlářství Perník, což je pravidelná lokalita.

Závod lákal nejenom nočními starty, ale i rekordními 20RZ.

Předpověď hlásala mírný déšť na noc, ale naštěstí se zadařilo a počasí vyšlo přesně, takže jakmile se dojela první etapa, tak teprve začalo pršet.

První den se plánovalo odjet 7RZ, ale nakonec se jelo jen 6RZ, což nám vůbec nevadilo :o) Bohužel zde byli nějaké spory týkající se osvětlení a já nevím čeho ještě, ale nakonec se vše urovnalo a na noc bylo připraveno v Pepe baru posezení u fotek z Rally (Finsko a Monte Carlo) a samozřejmě s velkou zásobou alkoholu ;o)

A po noci se ráno zase seběhli všichni do servisu na přípravu vozů do další etapy závodu.

Narychlo připravit vozy a hned do UP, což ale bohužel nestihli všichni, takže ti, co to nestihli dostali penalizaci (max.15 vteřin).

Startovalo se podle původní startovky a kromě několika lidí se na start postavila většina původně přihlášených (technické problémy, nepřejetí rampy po etapě1)

Na 2. etapě se rozestupy mezi jezdci zvyšovali, ale zbývalo ještě spousta RZ...

Na konci druhého dne se rozestupy snižovali a pořadí se promíchalo, čemuž napomohlo několik náhradních časů...

Pro náš tým to byl veliký zážitek, protože to pro Gandalfa byl jeho první dvoudenní závod a pro Pavla to byl Druhý dvoudenní závod a už se těšíme do Vidova na další krumlovský závod (taky dvoudenní).

Pro náš tým závod dopadl celkem dobře a celý závod se nám vyhýbali technické problémy, až na poslední tři RZ Gandalfa (jel prvně 4x0 a pak 4x2 :D) a na dvě RZ pro Pavla (upadlé kolo, zaseklé kolo)

 

ale nakonec nádherné 7.místo celkově pro Pavla a 3.místo v seniorech pro Gandalfa.

 

Foto a video doufáme bude brzo....

Foto zde: https://rcrtgriffin.rajce.idnes.cz/pgd10/